HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Progresif Gözlük Camı ve Özellikleri

29-12-2021 16:22
Progresif Gözlük Camı ve Özellikleri

Kullandığınız gözlüklerle küçük yazıları okurken zorlanıyorsanız veya görme zorluğu yaşıyorsanız ve 40 yaş üstündeyseniz göz hekiminden randevu almanızı ve göz muayenesi olmanızı tavsiye ederiz. Çünkü çok odaklı gözlük camına ihtiyacınız olabilir.


Progresif Gözlük Ne Demek? Progresif Cam Nedir?


Progresif gözlük camları çok odaklı gözlük camlarıdır. Yani hem uzak hem de yakın gözlük camını içinde barındırır. Ayrıca progresif camlar, uzak yakın gözlüklerde görünen çizgiyi (Bifokal Çizgisi) barındırmazlar. Böylelikle hem çirkin bir görüntü olmayacak hem de uzak ve yakın gözlük kullanmak zorunda olanlar kullanım kolaylığı sağlamaktadır.


Progresif Gözlük Çerçevesi Nasıl Olmalıdır?

 

En iyi konforu ve performansı elde etmek için öncelikle uzak ve yakın gözlük camını bir arada bulunduran kaliteli Progresif gözlük camlarını tercih etmenizi öneriyoruz.
Görüş kalitesi ve konfor açısından da gözlük çerçevenizi seçerken optisyeninizden yardım istemeniz önemli olacaktır. Çünkü her çerçeve Progresif gözlük camları için uygun olmayacaktır. 
 
Gözlük camının alt kısmı yakın mesafe görüş, üst kısmı da uzak mesafe görüşü ve orta kısmı da normal mesafe görüşü için oluşturulduğundan dolayı göz bebeğinin merkezinden hesaplama yapılarak gözlük camınız kesilecek. Bu sebeple optisyeninizden çerçeve seçimi sırasında yardım almanız çok önemli olup sizin için uygun olacak Progresif gözlük çerçevesini önerecektir.

Uzman optisyenlerimiz ile sizin için en kullanışlı çerçeve modelini seçmek için sizi şubemize bekleriz ya da isterseniz tüm uzak ve yakın gözlük camını kullanabileceğiniz Progresif Gözlük Çerçevesi modellerimizi internet sitemizden de inceleyebilirsiniz.


Yakın Uzak Gözlük Bir Arada Kullanışlı mı?


Bu sorunun cevabını merak edenler için cevabımız evet olacaktır. Çünkü daha önce uzak mesafe görüşü için gözlük kullananlar, gözlük takmaya alışık oldukları için herhangi bir sorun yaşamadan Progresif cam kullanımına da kısa sürede uyum sağlayacaklardır. 


Üstelik uzak için ayrı yakın için ayrı gözlük kullanımı yerine tek bir çerçevede uzak ve yakın bir arada olacaktır.


 

Uzak Yakın Gözlük Alırken Nelere Dikkat Edilmeli? 

  • Uzak yakın gözlük bir arada kullanımı için kanal geçişlerine dikkat edilmeli
  • Kaliteli cam seçmeye özen gösterilmeli. En iyi uzak yakın gözlük camı seçimi adına optisyeninizden tavsiye alabilirsiniz.
  • Çerçeve konusunda seçici olmak önemli. Öncelikli olarak Progresif Camların kullanılabileceği çerçeveleri tercih etmeniz görüş konforunuzu arttırabilecği gibi kaliteli bir ürün seçilmesi halinde zararlı vernik, boya gibi unsurların sağlığınıza olumsuz etki etmesinin de önüne geçmiş olacaksınız.

Progresif Gözlük Camı Fiyatları


Progresif gözlük camı fiyatları için reçeteniz ile birlikte bize ulaşmanız yeterli. En uygun ve kaliteli uzak yakın bir arada gözlük camınızı sizinle birlikte belirliyoruz. 


Şubemizi ziyaret etmeni halinde tüm modellere ve reçetenize en uygun liste fiyatı ile Progresif gözlük camınıza sahip olabilirsiniz.


Uzak ve yakın bir arada gözlük cam fiyatları hakkında bilgi almak için bize 0216 337 4247 nolu telefondan her zaman ulaşabilirsiniz.


Progresif Gözlük Camı Markaları


Bella Optik olarak; Seiko, Zeiss, Hoya, Essilor, Altra, Visionart, Novax ve Nikon markalarının kaliteli progresif gözlük camlarını size sunuyoruz. Markalar ve gözlük camının ayrıntıları hakkında bilgi almak için optisyenlerimizden her zaman destek alabilirsiniz.


Gözlük modellerimizi yakından takip etmek ve yeni ürünlerimizi hemen inceleyebilmek için Instagram hesabımızı takip edin.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.